Závodní víkend BIU v Kramolíně

Pokračování Mistrovství a Přeboru ČR v Biketrialu se konalo tentokrát v Kramolíně a jak už bývá pravidlem pořádajícího klubu “ČMF-SC Biketrial StředoČech, z.s.” čekaly na závodníky dvoudenní závody. Jak už  bývá také zvykem 🙂 u závodů, které pořádá tento klub, o víkendu zažijete všechny možné rozmary počasí, dalo by se říct aprílového. Slunce, déšť,…všechno, co si lze vzpomenout takto na konci srpna. Ne jinak tomu bylo i tento víkend.

Závod se konal v areálu Automoklubu Nepomuk v AČR- jeho areálu v Kramolíně. Obrovský kemp s dokonalým zázemím nabízí nepřeberné množství přírodních překážek. Páteční noc byla deštivá, sobotní ráno chladné… na řadě technická kontrola  a 10. hodina značí začátek závodu pro první kategorie. Všichni naši kluci se prali s těžkými překážkami, nesjízdnými sekcemi-v podobě mechem porostlé skalky či bahnitých sjezdů..ale takový biketrial je…bojuješ a nevzdáváš se , s dalším kolem přicházíš na jinou možnost, odhodláváš se k obávanému skoku, překonáváš sám sebe…

A když si myslíš, že konečně to nejtěžší máš za sebou, přijde další závodní den, pořadatel “nejetelné” sekce obrátí, jede se pozpátku a z “nejetelných” se mnohdy stávají “nejetelné²”. Ale to by bylo, aby se s tím naši kluci neporvali a domů nedovezli poháry, i přesto že pro mnohé to byly první závody ve vyšší kategorii. Jasná zpráva…naši kluci jsou prostě nejlepší!!!

kat. Class 1 Tom Vepřek- 1. místo v obou dnech

kat. U 16 Vojta Vepřek- 2., 1.místo

kat. U 12 Maty Buriánek- 2., 3. místo

kat. U 12 Paja Povýšil- 3., 5. místo

kat. U 10 Pepa Buriánek- 1. místo v obou dnech

O víkendu na viděnou v Budějovicích, tentokrát na UCI závodě poháru YG !!

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u Závodní víkend BIU v Kramolíně

  1. Josef Herka napsal:

    Závody byly výživné a sekce jetelné

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *