Soustředění Ochoz: jídelníček a další podrobnosti

Pro ty z vás, kteří se stihli přihlásit na velmi rychle obsazené soustředění na Ochoze, tu máme pár doplňkových informací. Město Olomouc nám zpestřilo příjezd uzavírkou na silnici II/448 mezi Olomoucí – Neředínem a Topolany, jeďte proto buď přes Lutín nebo objížďkou přes Křelov.  Přesná poloha základny je zde (Mapy.cz), poslední odbočka bude značena oranžovými cedulemi “Biketrial”, cestu si doplánujte podle vaší trasy.

Druhá informace se týká oblečení. Rádi bychom na soustředění vytvořili společnou fotografii (nebo sérii fotografií) v modrém tričku jako podporu pro nadaci Apla, zabývající se pomocí lidem postiženým autismem. Myslete na to při balení věcí a zkuste přidat do zavazadla jedno triko v modré barvě. Děkujeme 🙂

Třetí informace jistě zaujme všechny strávníky. Našim investigativním zpravodajům se podařilo získat kuchařkami přísně utajovaný jídelní lístek. Naplánovaná jídla mají všechny parametry, které má správné jídlo mít: jsou chutná, výživná a bude jich dostatečné množství. Jako správný bulvár jídelníček samozřejmě dáváme obratem veřejně ve známost:

Čtvrtek

  • oběd: guláš Zdenka Zapletala (kdo zná, ten si nenechá ujít!), houskový knedlík
  • večeře: rizoto, kyselé okurky

Pátek

  • snídaně: pečivo, paštika, tavený sýr, čaj
  • oběd: kuře na paprice, těstoviny
  • večeře: smažená ryba, brambory, salát (pozor, nečíst dohromady “bramborový salát”, jedná se o dvě samostatné přílohy, do vánoc je ještě daleko…)

Sobota:

  • snídaně: pečivo, šunka, plátkový sýr, čaj
  • oběd: pečené kuře, brambory, salát (však už víte…)
  • večeře: boloňské špagety (nezaměňovat “loňské” a “boloňské”!)

Neděle:

  • snídaně: vánočka (tak přeci jen Vánoce!), máslo, džem (čti “jam”), kakao
  • oběd: bramborový guláš, chléb

 

Při příjezdu se hlaste u registrace, kde mimo jiné formality dostanete stravenky, bez nichž vám kuchařky nechají ke guláši leda tak přivonět.

Těšíme se na vás!

Příspěvek byl publikován v rubrice klub, ostatní. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *