Cyklotrial Lučenec – pozvánka na závody

2015-08-29_Lucenec_plakatPrázdniny sice teprve začaly, dětem ale utečou rychleji, než by bylo milé. Přesto je letos důvod se na konec prázdnin těšit! Tím důvodem je pozvánka na cyklotrialové závody do slovenského Lučence. Konají se v sobotu 29. srpna (poslední prázdninový víkend) na náměstí a v místním trialparku. Kategorie od nejmenší promesy až po elitní jezdce za účasti špičkových jezdců Slovenska, Maďarska – a Česka??? Aktualizováno: doplněny propozice.

Startovné v mládežnických kategoriích 4 EUR, v dospělých 8 EUR. V ceně startovného je zahrnutý oběd, pití a drobný praktický dárek. Pořadatel si je vědom, že Lučenec není zrovna za rohem, a nabízí proto pro zájemce zajištění ubytování hotelového typu (postel, peřina, sprcha…) za super cenu 7 EUR na osobu, takže karavany a stany můžete nechat doma. Závod je součástí Dní města Lučenec, takže kromě trialu samotného si můžete užít bohatý kulturní program, jarmark nebo třeba večerní taneční megaparty pár metrů od sekcí!

Pořadatelem je NovoCK Trial Lučenec pod taktovkou Stefana Nagye. Logo našeho klubu na plakátu není náhodou – byli jsme osloveni s prosbou o technickou výpomoc a rádi jsme vyhověli, protože energie a nadšení, se kterým se “Maďaři” do cyklotrialu pustili, jsou nám sympatické. Přijeďte také trochu té energie načerpat a zakončit s námi letošní prázdniny (prodlouženým) víkendem na slovensko – maďarském pomezí.

Příspěvek byl publikován v rubrice zahraniční, závody. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *