Pozvánka na Fechtl Cup 2015

http://www.amkhamry.cz/images/fotky/nahled/49637.jpg

AMK Hamry nad Sázavou zve v sobotu 24. října všechny příznivce motorek i kol na zakončení úspěšné trialové sezóny 2015. Toto pozvání letos rozšiřujeme i pro ostatní trialové kluby. Soutěžit se tentokrát nebude na kolech, ale pojede se na pinckách, fíkách, fichtlech do obsahu 50 ccm značky Jawa a to s úpravami a bez úprav. No pojede se prostě Fechtl Cup, na který se už řada z vás připravuje a těší. Podmínkou je alespoň motor z Jawy 50, ostatní pojedou pouze mimo závod, ale nějaká cena se pro ně najde také. Opět se připravte na přeměření výkonu, hlučnosti, emisních limitů, test paliv a na dopingovou kontrolu. Jako vždy se pojede o pěkné ceny, tak nic neponechte náhodě. Všichni jezdci, členové a bývalí členové AMK Hamry mají jako vždy občerstvení zdarma. Start v závodě je na vlastní riziko, za jezdce mladší 18 let musí podepsat start zákonný zástupce.

Program:

 10.00-11.00 Sraz v trialparku a zápis do startovní listiny
 12.00 Trénink
 12.30 Start prvních rozjížděk Fechtl Cupu
 13.00 Start sprintu 1 až 2 kola na připravené RZ – Libovolný stroj
i obsah
(bude rozděleno na stroje do r. v. 90 a nad)
 14.00 Start druhých rozjížděk Fechtl Cupu
 15.00 Vyhlášení výsledků a poděkování jezdcům
za reprezentaci klubu a obce

Dále volná zábava a přátelské posezení. V případě špatného počasí může být program upravený. V tom případě, se budeme snažit o všem vás včas informovat. Proto sledujte naše stránky www.amkhamry.cz. Případně poslouchejte místní rozhlas nebo volejte Míru Křivu na telefon 603 780 547.

Příspěvek byl publikován v rubrice ostatní. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u Pozvánka na Fechtl Cup 2015

  1. Míra Křiva napsal:

    Tak bando teroristů- stroje máme připravený, věnce nachystaný,guláš zajištěný , pribiňáček přijede, počasí slibné, tak se těšíme na vůni benzínu. Kdo chce může přijet i potrénovat na kole. Doufáme že přijede i výprava ze Slovenska Samko Rodo a Peter vyzbrojeni jak koly, tak zbrusu novým modelem Jawy 50 v úpravě Rada Hlavatého . Těšíme se Míra.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *