Víme první: Vašek Kolář má ve Španělsku čtrnáct dětí!

Chtěli jste bulvár? Máte ho mít! Z obvykle dobře informovaných zdrojů jsme totiž zjistili, že světovo-evropsko-česko-blanenská biketrialová jednička Václav Kolář letošní vánoce netráví jako jindy s maminkou, ale odjel do dalekého Bilbaa (což není ve Středozemi, ale ve Španělsku). Co jej k tomu vedlo? Šokující pravda nám vyrazila dech: Vašek má ve Španělsku 14 dětí!

bilbaoTato početná rodinka jsou děti z Trialové akademie Raula Gutiereze, ke kterému Vašek pravidelně již několikátý rok jezdí za zimní přípravou a tentokrát kromě svého vlastního tréninku věnuje část energie předávání zkušeností těmto dětem.

Letos teda mohl Vašek Raula klidně pozvat na zimu do Blanska, protože ve Španělsku je teď jen o nějakých 10°C tepleji než v Česku, navíc by si Raul mohl očíhnout terény na léto, že – nicméně nestalo se a tak si Vašek na západní polokouli užívá pozdního stmívání, procvičuje jazykové schopnosti při rozhovorech pro místní rádio a na 26. prosince s Raulem chystají biketrialovou megashow, kterou bude na Štěpána odpoledne v přímém přenosu vysílat televize. Španělé prostě biketrial milují, vítěze také a umí to dát najevo.

🙂

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Revue. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *