Trial Section.cz – nový, přesto dobře známý e-shop

trialsectionTo, co už nějakou dobu probublávalo v zákulisí, vylétlo do nového roku jako špunt ze šampusu. Lukáš Buriánek od ledna přebírá od Pepy Dresslera všechny trialové obchodní aktivity DresslerShopu včetně zastoupení značek Monty, Inspired, Onza a Hashtagg. Nově se bude Lukášův obchod prezentovat jako TrialSection.cz.

Přemýšlel jsem nad tím, co by mě vystihovalo, a co by se mohlo promítnout v názvu obchodu. Většina lidí si mě ze závodů určitě pamatuje buď jako jezdce s kolem nebo s berlemi, jako člověka s foťákem a kamerou, anebo jako stavitele sekcí s kladivem, kolíky a mlíkem. Trialová sekce je věc, kde se cítím jako doma a jako název obchodu to byla jasná volba.”, dodává k tomu Lukáš Buriánek.

Původní BunnyShop se tak dostává do další etapy svého fungování a lze mu jen popřát hodně spokojených zákazníků. Bližší podrobnosti najdete přímo na stránkách staro-nového obchodu, své krátké shrnutí přidává i Pepa Dressler:

Přátelé, kamarádi trialisti.

Zdravím vás v novém roce a přeji, abyste v něm měli co nejvíc důvodů k radosti. A chci vás informovat o změně, která mě z jedné strany mrzí a z druhé se na ni těším, protože mi dá víc volného času na zdolávání nových výzev.

Od dnešního dne přenechávám všechny svoje trialové obchodní aktivity na Lukáše Buriánka, který pro mě několik let pracoval a poslední dva roky měl trialový DRESSLERshop vlastně na starost. Přechází na něj zastoupení značek Monty, Inspired, Onza a Hashtagg. Během ledna si můžete objednávat zboží ještě ze starého shopu, který je už ale celý v rukách Lukáše.

Ten na konci měsíce celý zhasne a zavře se i kamenný obchod v Praze-Hostavicích. Ale současně se můžete těšit a objednávat produkty na jeho novém eshopu na www.trialsection.cz, kde bude postupně doplňována i většina zboží, které znáte z mého obchodu.

V trialovém businessu jsem strávil 25 let a byla to pro mě veliká životní zkušenost. Začínal jsem jako zástupce značky Monty už v roce 1990 jako první tovární jezdec z východního bloku. Učil jsem se vše postupně a za pochodu. Pořádali jsme závody, včetně čtyř podniků světového poháru ve Sportovní hale v Praze, podporovali jezdce i seriály závodů. Když jsem byl aktivní jezdec, tak jsem jezdil se svým obchodem po závodech, doporučoval zboží a vše vnímal ze středu trialového dění.

Je to ale už deset let, kdy jsem skončil se svojí závodní činností a logicky jsem postupně ztratil nejužší kontakt s trialovým děním. Vždy jsem se v životě snažil atakovat nové cíle a vnímat nové směry. Proto jsem moc rád, že se nám daří s projektem výuky cyklistů a že patříme mezi špičku v tomto oboru. Píšu knížky, pořádáme campy a učíme děti i dospělé, aby měli z kola větší radost. Nechci už dál dělat věci napůl a proto se budu soustředit jen na tuto novou činnost a nechám si jen malý speciální shop pro naše žáky a účastníky campů.

Trial mám ale v srdci pořád, protože je to sport, který miluju a který mi v životě ukázal hodně věcí o světě, ale i o mně. A myslím si, že svými novými aktivitami ukazuji, že jsou trialisti velmi šikovní cyklisté, ale i úspěšní sportovci a že je to skvělý sport pro děti.

A i proto bude letos na začátku prázdnin, ve dnech 5.-10.7.2016, už desátý ročník trialového Dressler Campu v Tanvaldu. Všechny info o campu najdete na webu dressler.cz a DC Facebooku.

Budu se na vás těšit na viděnou a věřím, že vám nový obchod Lukáše pomůže mít lepší servis při vaší sportovní činnosti.

Díky moc za vaši přízeň v letech minulých.

Pepa Dressler

Příspěvek byl publikován v rubrice ostatní. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *