Jarní soustředění mládeže Domašov

MG_1213OBSAZENO – DALŠÍ PŘIHLÁŠKY JSOU MOŽNÉ JIŽ JEN JAKO NÁHRADNÍCI!!! Termín letošního Jarního soustředění je 21.-24. dubna. Stejně jako v minulých letech je část kapacity vyhrazena jezdcům našeho klubu a zbytek nabízíme “přespolním” dětem a mládeži. Protože zájem o soustředění každým rokem narůstá, snažili jsme se najít řešení, jak umožnit účast co nejvíce zájemcům. Volná místa ještě jsou, ale dlouho nerozmýšlejte.

Pro připomenutí: první ročník Jarního předsezonního soustředění se konal ve Velké Bystřici v roce 2012, účastnilo se jej 18 jezdců. Na další ročník na turistické základně DDM v Ochozi u Konice v přijelo 23 jezdců, v dalším roce 25. Vloni bylo v Ochozi již 34 jezdců, spolu s dospělými (trenéři, kuchařky, doprovody) celkem 78 lidí – při kapacitě ubytovací základny 42 lůžek to znamená využití na 185% a bylo jasné, že takto pokračovat nepůjde.

Z tohoto důvodu jsme soustředění na rok 2016 přesunuli do nové lokality v Domašově nad Bystřicí na Skautské středisko. Okolní terény nabízí lepší podmínky pro trénink než v Ochozi a hlavně kvalita a kapacita ubytování je zde vyšší – až 65 osob, což ale pořád nedosahuje počtu účastníků z posledního soustředění.

Protože víme, že vloni se po volných místech jen zaprášilo, dostaly kluby, jejichž jezdci se pravidelně Jarního soustředění účastní, informace o akci v předstihu a byl jim rezervován určitý počet míst podle posledního roku. Někteří se do něj vešli, jiní dle očekávání nikoliv.

Jsme proto připraveni i na pravděpodobnou variantu, že ubytovací kapacita 65 osob v Domašově nebude postačovat. Protože z prostorových důvodů (omezené parkovací plochy) letos není možné vlastní ubytování v karavanech, zarezervovali jsme kromě Skautského střediska také Turistickou základnu Hraničné Petrovice. Tato druhá základna je v sousední vesnici cca 10 minut jízdy autem, případně 3 kilometry na horském kole lesní cestou. Díky tomu se může soustředění účastnit celkem 90 osob. Soustředění je primárně určeno pro děti a jezdce a chceme proto, aby více než polovinu účastníků tvořili jezdci. Zvažte proto, prosím, počty doprovodů a nejezdících rodinných příslušníků, abychom poměr 1:1 nepřekročili.

Při dosažení limitu 90 osob budeme pro zařazení na soustředění přihlížet nejen k termínu doručení přihlášky, ale také k zapojení dospělých do pomoci s organizací (trenér, zdravotník…).

Náplň těch čtyř dnů v Domašově bude velmi podobná loňskému ročníku (zadejte si do okénka hledání vpravo nahoře slovo “Ochoz”), tedy:

  • dva tréninkové bloky denně (dopoledne, odpoledne)
  • malé skupinky dětí podle výkonnosti
  • v okolí základny najdete k trénování les, svahy, kamenolom a řeku 🙂
  • nebudou chybět ani oblíbené dovezené překážky k poskakování hned u chalupy
  • stravování bude 5 krát denně (platí pro jezdce, doprovody pouze 3 krát)
  • kuchyň bude mít letos na starosti profesionální kuchař – ne, že by to naše dámy nezvládly, to ony zase jo, ale devadesát strávníků už je přeci jen hodně a musíme si je šetřit 🙂
  • večerní workshopy a školení pro rodiče a trenéry
  • v případě krajně nepříznivého počasí je v záloze hala v Olomouci (40 minut jízdy autem), plavecký bazén (20 minut) a další alternativy
  • a mezi tím vším se samozřejmě najde čas i na zábavu – proto to všechno děláme, že

Cena soustředění bude PŘEDBĚŽNĚ pro jezdce 1500,- Kč / celý pobyt, pro doprovod 1100 Kč / celý pobyt. Sleva pro trenéry a zdravotníky. Přihlášky posílejte na klubový e-mail (klub@biketrial-olomouc.cz). Platby posílejte teprve na výzvu po potvrzení přihlášky, veškeré podrobnosti obdržíte e-mailem. Pořadatelem je ÚAMK AMK Biketrial klub Olomouc.

Další informace budeme postupně publikovat na webu, dotazy klidně pište na mail nebo volejte.

Přihláška

JEZDEC:
Jméno a příjmení: _______________________
Datum narození:   _______________________
Bydliště:         _______________________
Domovský klub:    _______________________
Kategorie*:       _______________________ (*pokud již jezdil)
Kontaktní telefon (rodiče): _________________________
Kontaktní e-mail: ___________________________________

DOPROVOD ZAJIŠŤUJE:
Jméno a příjmení: ________________________
Bydliště:         ________________________

(předpokládáme, že děti z jednoho klubu může doprovázet
jeden společný doprovod. Upozorňujeme, že doprovod za děti 
odpovídá v době mimo tréninky)


Podpis rodičů (zákonných zástupců): ___________________
(vytištěné a podepsané odevzdat v originále při nástupu
spolu s prohlášením o bezinfekčnosti)
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *