Podpořte Cyklotrialové hry mládeže!

hitAby letošní Hry mládeže mohly být ještě lepší než minulé, rozhodli jsme se zkusit získat část prostředků na jejich realizaci pomocí projektu na crowdfundingovém portálu Hithit.cz. Je to pro nás něco nového a jsme proto zvědaví, zda se to podaří. Zapojit se můžete i vy – a odměnu za svůj příspěvek si vybíráte sami.

Co je to crowdfunding?

Anglické slovo crowdfunding znamená “financování davem”. Fenomén těchto veřejných internetových sbírek odstartovaly zahraniční projekty typu Kickstarter. Jedná se o sbírku na principu “všechno nebo nic”, tedy buď se podaří vybrat celou cílovou částku, nebo se příspěvky vracejí zpět (vracení garantuje provozovatel portálu). V České republice patří mezi nejúspěšnější portály tohoto typu například HitHit.cz, který jsme si vybrali pro realizaci našeho projektu.

Na co potřebujeme peníze?

Prostředky vybrané pomocí sbírky na HitHit.cz chceme využít k zajištění rozhodčích na soutěžích, vytištění pravidel, podporu reprezentačního týmu, pořízení materiálu k realizaci soutěží a pořízení důstojných trofejí na závěrečné vyhlášení sezony.

Jak mohu přispět?

Crowdfunding funguje stejně jako každý jiný e-shop. My nabízíme odměny – v našem případě třeba trička, medaile, tréninky se špičkovými jezdci a podobně. Vy si můžete tuto odměnu koupit. Pokud se podaří během 45 dnů trvání projektu naplnit cílovou částku, doručíme vám vybranou odměnu poštou (nebo se s vámi dohodneme na jiném převzetí). Pokud by byl projekt neúspěšný, pošle vám HitHit.cz peníze zpět na váš účet.

Co když se vybere víc?

Jejda, to by nás opravdu potěšilo! Nemusíte se ale vůbec bát, že by prostředky navíc skončily někde v naší kapse či peněžence. Nejen, že část z cílové částky 50.000,- Kč “padne” na různé provize a poplatky, ale ani celá cílová částka by nepokryla rozpočet letošního ročníku Youth Games. A kdyby se přeci jen vybralo o tolik více, schováme si je na příští rok (čímž prozrazujeme, že tento ročník není poslední!)

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *