Jarní mezinárodní závody

ucilogoPokud máte chuť vyzkoušet si závody UCI kategorie C1, nabízí vám konec března a duben hned několik příležitostí bez dalekého cestování – vyrazit za nimi můžete 19. března do Berlína, 2. dubna do Vídně (která mimochodem  letos opět, již posedmé, vyhrála v anketě o “nejpříjemnější město pro bydlení na světě”) a pro ty, kdo se raději domlouvají francouzsky než německy, jsou tu 10. a 24. dubna dva závody belgické Pro Série.

K účasti na všech uvedených závodech by vám měla postačovat národní licence Českého svazu cyklistiky (což je současně i mezinárodní licence UCI) a včasná registrace. Kategorie C1 označuje v klasifikaci UCI mezinárodní závod.

Berlin Trials Cup

Berlínský závod se koná v termínu 19.-20. března v centru Berlína v prostorách Station Berlin (Luckenwalder Straße 4-6, což je z Olomouce cca 6 hodin cesty / 530 km). Soutěž je otevřena i pro mládež. Registrovat se musíte nejpozději do 13. března. Veškeré podrobnosti najdete na webu akce: http://www.trialscup.de.

Trials Austria Masters – Vienna

Vídeň je naše nejbližší hlavní město. Geograficky to sice z Olomouce do Bratislavy máme o deset kilometrů blíž, ale jednak Vídeň vyhrála tu anketu a jednak se tam narodil můj táta – takže bratia v Prešpurku musí prominout, Vídeň je (mi) bližší 🙂 Konkrétně je to 215 kilometrů. Závod kategorie C1 Trials Austria Masters pořádá ÖAMTC RSC ASM Tretwerk Biketrial Austria ve dnech 2. – 3. dubna spolu s rakouským národním šampionátem. Dějištěm bude samé srdce města – Rathaus platz. Podrobnosti na http://asm-events.net/, registrace do 28. března.

Trials Belgian Pro Series – Round 1, 2

První kolo belgické Pro Série se koná 10. dubna v Aywaille – tedy na stejném místě, jako byly Světové hry mládeže 2015. Po podrobnostech budete muset trochu zapátrat na “těch internetech” anebo se zeptat na e-mailu pořadatelů rdmcaywaille@gmail.com. Druhé kolo o dva týdny později (24. dubna) se pojede v Kluisbergenu a i tady musíte informace hledat, k dispozici je jen mail: marc.coen@edpnet.be.

Příspěvek byl publikován v rubrice UCI, zahraniční. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *