Revue číslo 9 a nabídka pro kluby

Z tiskárny dorazil balík s dalším vydáním Biketrialové revue. Možná vás zaujme překlad sice staršího, ale stále aktuálního článku Enrica Giberta o úloze doprovodu při závodech, možná dáte raději přednost první lekci biketrialové miniškoly věnované rovnováze, možná se jen chcete podívat na pár fotek, které nové číslo doprovázejí – Revue si můžete vzít v sobotu na závodech.

Kdo sledujete Revue od začátku, tak jste asi postřehli, že i když je v tiráži uvedeno, že Revui vydává olomoucký klub jako propagační materiál, tak její obsah se snaží pokrývat dění nejen v Olomouci, ale obecně události v našem sportu v rámci celé republiky. Nejde tedy pouze o propagaci jednoho klubu, ale celého biketrialu. Z toho vyplývá i nabídka pro ostatní kluby: pokud máte zájem, můžeme vám posílat větší počet výtisků, které můžete nabídnout volně třeba ve vaší místní škole, dětském domě, sportovním areálu nebo kdekoliv jinde, kde lze počítat s teoretickým výskytem možných nových zájemců o biketrial. A stejně, jako v minulých číslech byly představeny kluby z Ostravy nebo z Brna, rádi dáme prostor i vám.

U nás v Olomouci takto dáváme část výtisků do infostojánků na celkem tři pracoviště Domu dětí a také na Centrum Semafor, kde se v rámci dopravní výchovy vystřídá za týden několik set dětí ze základních škol. Určitě ne všichni z nich přijdou k nám do klubu :-), ale třeba se časem přestanou ptát, jestli “biketrial je to skákání a salta na u-rampě”. A někteří z nich možná přece jen přijdou biketrial zkusit. Využijte naší nabídky a zkuste si své nové členy ulovit i vy – návnadu rádi dodáme. Stačí napsat nebo se domluvit na závodech.

Příspěvek byl publikován v rubrice Revue. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.