Biketrial volil nové vedení

logo-cmf_185V sobotu 19. listopadu se v Ostrovačicích u Brna konala valná hromada biketrialu. Valná hromada sportovního odvětví probíhá pravidelně jednou za dva roky, na tu letošní navíc připadl i termín volby nové sportovní komise ČMF pro období 2017-2020. Schůze se zúčastnilo 39 ze 47 pozvaných delegátů z 18 sportovních center ČMF z celé republiky.  Stávající sportovní komise ve složení Radim Kakáč, Vladimír Pavlík a Martin Hanzal (nepřítomen) přednesla zprávu o činnosti za uplynulé období.

Pochvalu si vysloužili pořadatelé závodů domácího seriálu v uplynulých sezonách za vysokou úroveň závodů, potěšující je také vznik nových sportovních center ČMF v Kutné Hoře, Veselí nad Moravou, Středních Čechách. Dále stávající komise předložila přítomným neúplnou zprávu o hospodaření v letech 2015, 2016, u které si ale po diskuzi valná hromada vyžádala doplnění o celkové hospodaření disciplíny biketrial.

Druhou částí programu byla volba sportovní komise pro následující čtyřleté období. Ze čtyřčlenné kandidátní listiny přítomní delegáti zvolil novou komisi v sestavě Vladimír Pavlík (31 hlasů, předseda), Jiří Barveníček (23 hlasů, místopředseda), Josef Herka (32 hlasů, člen). Čtvrtým kandidujícím byl Radim Kakáč (13 hlasů, nezvolen).

Schůze byla ukončena poděkováním odstupujícím členům vedení za vykonanou práci a přáním hezkých blížících se svátků.

Příspěvek byl publikován v rubrice BIU. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u Biketrial volil nové vedení

  1. Jaroslav Pochtiol napsal:

    Se zájmem jsem si přečetl Radkovu informaci o průběhu Valné hromady biketrialu. Některé informace mne překvapily, některé už vůbec. Zaujalo mne to, že stávající komise předložila přítomným neúplnou zprávu o hospodaření v letech 2015 a 2016. Na stránkách BT jsem si otevřel zápisy komise, rubriku finance 2016 a nevěřil jsem svým očím. Upoutalo mne vyúčtování na EP, konkrétně ubytování,letenka, auto a PHM v částce 13 961Kč. Proč mne toto zaujalo? Pokud vím a odjel jsem s klukama všechny EP/ten letošní v Anglii jsme z finančních důvodů vynechali/nikdy nepadlo z BK ani slůvko o nějakých úhradach či příspěvku na tyto závody. Vše včetně startovného si hradili jezdci sami. V roce 2016 to asi bylo jinak, že by příčinou bylo složení účastníků?
    Stejně tak je zajímavá částka na ubytování 96 869 Kč na ME. Byl jsem tam a viděl jsem, že všichni jezdci až na několik málo jedinců byli ubytováni přímo na závodišti ve sparťanských podmínkách, ale to bylo zmiňováno v reportech z tohoto ME. Kdo si tedy touto výše uvedenou částkou vylepšil pobyt na Sardinii? Pochybuji, že se to někdo dozví, můžeme jenom tušit.
    Jinak složení nové komise je docela zajímavé, novým členům přeji co nejméně bezesných nocí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *