Jarní soustředění Domašov

d2Tři – dva – jedna, start. Od této chvíle se můžete začít přihlašovat na jarní biketrialové soustředění v Domašově nad Bystřicí, které proběhne v termínu 20. – 23. dubna 2017. Podobně jako v loňském roce jsme nuceni limitovat počet účastníků číslem 100, které vychází z počtu postelí, počtu židlí u stolu a počtu hrnců v kuchyni. I letos proto požadujeme, aby ve vašich přihláškách bylo více jezdců než doprovodů.

Podrobnější informace

Pořadatelem je ÚAMK AMK Biketrial klub Olomouc. Akce je primárně určena pro členy pořádajícího klubu, zbylá volná místa dáváme k dispozici i zájemcům “přespolním”. Soustředění se koná na základně Skautského centra v Domašově nad Bystřicí. Je určeno pro jezdce bez rozdílu věku, vyznání, pohlaví a zkušeností –  tedy pro holky, kluky, zkušené, začátečníky, biketrialisty, cyklotrialisty… Hlavní náplní jsou tréninky na kole v terénu (les, stráně, lom, břehy řeky) v malých skupinkách pod vedením školených (anebo alespoň zkušených) trenérů. Doplňkové pohybové a jiné aktivity dle situace.

Zkrátka nepřijdou ani rodiče – mohou se přidat k tréninkovým skupinám a sbírat trenérské zkušenosti (což doporučujeme), plánujeme opět i nějaké večerní teoretické workshopy. Jeden večer bude věnován školení rozhodčích cyklotrialu.

Stravování bude zajištěno 5x denně pro jezdce (rodiče jen 3x), ubytování v postelích na pokojích 3 – 8 postelí, vlastní doprava. Účastníci (jezdci) musí mít vlastní kolo, přilbu a vybavení na kolo.

U všech účastníků mladších 18 let musí být zákonným zástupcem určena odpovědná osoba, která bude za dítě bude zodpovídat během soustředění! Pořadatel za děti odpovídá pouze v době tréninkových bloků. Standardně je to řešeno tak, že s dítětem je přítomen někdo z rodičů, který současně funguje jako trenér (nebo trenér – učeň), případně že za dítě odpovídá některý jiný přítomný rodič z jeho klubu.

Cena soustředění je předběžně stanovena pro jezdce 1500,- Kč / celý pobyt, pro doprovod 1100 Kč / celý pobyt – bude upřesněno po kalkulaci cen ubytování a stravy. Sleva pro trenéry a zdravotníky.

Přihlášky posílejte na klubový e-mail (klub@biketrial-olomouc.cz), obratem dostanete potvrzení přihlášky. Platby posílejte až teprve na naši výzvu (termín cca březen), veškeré podrobnosti obdržíte e-mailem (také v průběhu března).

Kapacita soustředění

Maximální kapacita soustředění je 100 osob je rozdělena takto:

  • 35 osob rezervace pro členy pořádajícího ÚAMK AMK Biketrial klubu Olomouc
  • 10 osob realizační tým (trenéři, kuchyně, zdravotní dohled atd)
  • 55 osob volná kapacita pro přespolní zájemce

Základna v Domašově disponuje 65 lůžky, kromě toho máme stejně jako vloni zarezervovanou turistickou základnu v sousedních Hraničných Petrovicích a zkusíme přemluvit paní správcovou na parkování tří – čtyř obytných aut na hřišti před základnou (neslibujeme, ale zkusíme).

Rozhodující pro zařazení je čas doručení přihlášky (časový údaj odeslání / doručení e-mailové zprávy).  Pokud se nevejdete, není potřeba propadat hned zoufalství: povedeme vás jako náhradníky a pokud se stane (a stává se to), že někdo z přihlášených onemocní, ztratí zájem nebo že vyčarujeme z kouzelnického klobouku další volné postele (i to umíme), dáme vám obratem vědět.

Přihláška

JEZDEC:
Jméno a příjmení: _______________________
Datum narození:   _______________________
Bydliště:         _______________________
Domovský klub:    _______________________
Kategorie*:       _______________________ (*pokud již jezdil)
Kontaktní telefon (rodiče): _________________________
Kontaktní e-mail: ___________________________________

DOPROVOD ZAJIŠŤUJE:
Jméno a příjmení: ________________________
Bydliště:         ________________________

(předpokládáme, že děti z jednoho klubu může doprovázet
jeden společný doprovod. Upozorňujeme, že doprovod za děti 
odpovídá v době mimo tréninky)


Podpis rodičů (zákonných zástupců): ___________________
(vytištěné a podepsané odevzdat v originále při nástupu
spolu s prohlášením o bezinfekčnosti)
Příspěvek byl publikován v rubrice Domašov 2017. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *