Play K2.5 a další novinky

PLAY-K25-2-DISCZnačka Play-bike “odtajnila” design K2.5, modelové řady pro rok 2015. Barevnému provedení World Champion dominují barevné pruhy vítězného duhového trikotu, další dvě varianty kombinují černý podklad s modrobílým nebo žlutobílým potiskem a odkazují na  předchozí model. Nástupce úspěšného KII (kromě světového šampiona Benita Rose jej jezdí například i Tomáš Kalus, seniorský mistr Evropy 2014) bude k dispozici jak v provedení Disc, tak HS snad již koncem ledna.

Na webu www.play-bike.com firma prezentuje i další novinky pro sezonu 2015 – zatímco rukavice KII v barvách sladěných s novými rámy stejně jako jednoklíckové pedály, náboje a kliky jsou již hotová věc, tak karbonová vidlice a  řídítka zůstávají stále v sekci “coming soon“.

Clean X1 20″

clean-x1Další novinkou pro sezonu 2015 je model X1 značky Clean, za kterou stojí další špičkový jezdec Abel Mustieles. K dispozici bude ve třech variantách osazení brzd: diskové (s použitím brzd Hope a kotoučů Clean), ráfkové (samozřejmě s páčkami T13) a kombinace ráfek/disk. Ostatní použité komponenty nesou logo Clean, pneumatiky Monty ProRace. Hmotnosti jednotlivých modelů vycházejí 7.60 kg, 7.45 kg a 7.3 kg.

Samotný rám má geometrii WB 1010 mm, CS 350 mm, BB +85 mm, HA 72° a váží 1400 g.

Více informací najdete na www.trialinside.com. V České republice můžete jak Clean, tak Play-bike koupit například ve FunTOWNu.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice technika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.