Jarní prázdniny

IMG_2093Tento týden máme v Olomouci jarní prázdniny, takže jsme zrušili oficiální tréninky a je na každém, jak “volna” využije: část dětí zamířila na lyže, trenéři si na sobotu zarezervovali stůl v hospodě a Tomáš Vepřek odletěl na soustředění Trial Czech Teamu do Španělska. “Tomík dobírá antibiotika, první dva dny bude dělat kuchařku!”, hlásil Milan šéfovi akce Jirkovi Štěpánkovi při odletu. “Uvidíme, jak rychle jej ostatní vyženou od hrnců raději na kolo”, kontroval Jirka. Jak to dopadlo? Čtěte dále…

Tomáš je jedním z mladých jezdců, kteří vyrazili na týdenní předsezonní soustředění. Z několika variant termínů, počtu účastníků a způsobu dopravy nakonec vyhrál termín 3.-10. března, sedm jezdců a letecká doprava (plus proviantní vůz po ose). Pobřeží okolo Santanderu a Suancesu většina zúčastněných zná od loňska a v tomto žádné alternativy nepřipouštěli: jedeme tam znovu!

K tréninku dvakrát denně je tak nikdo nemusí nutit, jak ostatně můžete posoudit z fotek, které pravidelně dává na Rajče Jirka: neděle, pondělí, úterý… Na kole Tomáše vidíme až třetí den, takže se asi v kuchyni osvědčil 🙂

A jak vidí úvodní dny sami účastníci? Třeba Ondra a Bety takto: “V pondělí byl na programu dopolední trénink a odpoledne návštěva bazénu. Po obědě jsme se rozdělili na dvě party. Jedna šla nakupovat a ta druhá jela hledat bazén. Tyhle party se během odpoledne několikrát potkaly. Bazén se po několika minutách sice podařilo najít, ale celá tato výprava byla zbytečná, jelikož bazén se otevírá až v dubnu.

Dnešek začal vydatnou snídaní a poté jsme se vydali na trénink, kterej se vydařil. Po tréninku jsme měli oběd od našeho sponzora Nominal. Na cestě na odpoledni trenink nás místní vítr, který dosahoval až 50 km/h, odvál zpět do bungalovu. Tam si nás na starost vzal předcvičovatel Martin a dal nam pořádně do těla.

Jejich slova si můžeme snadno srovnat se skutečností, neboť máme k dispozici důkazní fotografie:

Vydatná snídaně

Vydatná snídaně

Martin nám dal do těla

Martin dává druhým do těla

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *