Červnové tréninky

treninkMáme před sebou poslední měsíc do prázdninové tréninkové pauzy, ale využijeme jej vydatně až do konce 🙂 Horská kola, víkendové mini soustředění a grilovačka, tentokrát to je opravdu pestré menu. Čtěte dále!

Ve středu 30. května necháme doma trialová kola a budeme nabírat fyzičku na MTB. Sraz standardně ve Velké Bystřici v 17:00, následuje vyjížďka lesem (takže technika se bude také hodit) pod vedením Honzy Valenty směrem na Radíkov. Fortová pevnost pod věží poskytuje zázemí Short Academy Opletal a mimo jiné se tam najdou i zajímavé trialové pasáže.

Hned následující víkend 2.-3. června máme domluvené mini-soustředění v Hamrech nad Sázavou. Hameráci byli tak hodní a dovolili nám nalágrovat se na sobotu a neděli do jejich trialparku. Není to organizovaná akce, takže nečekejte, že vám tam bude někdo vařit, že vám tam někdo zajistí postel a tak dále. Všechno je to jen a jen na vás – spát se dá ve stanu či autě nebo někde v penzionu, jíst se dá z ešusu nebo v hospodě U Koně přes cestu… Kdo přijede v pátek, ten tam bude od pátku, kdo nepřijede vůbec, ten tam nebude. Kdo se chce přidat na jeden den nebo třeba cestou z ME v Březové, klidně může – ať je z Olomouce, Hamrů nebo odkudkoliv jinud.

Poslední trénink před prázdninami vychází na středu 27. června a jako každý rok jej pojmeme jako společenské rozloučení. Grilovačka, občerstvení – to všechno na Skalce ve Velké Bystřici.

Příspěvek byl publikován v rubrice klub. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *