Dressler Camp 015

dc2015Nestihli jste si vloni na DC nechat podepsat Dany McAskilla na přilbu? Tak držte palce pořadatelskému týmu letošního Dressler Campu, ať jsou stejně úspěšní v pozvání zahraničních  jezdců jako vloni. První informace k letošnímu už devátému ročníku přišly mailem:

Letos pořádáme už devátý ročník a DC015 se pojede opět v Tanvaldu v tradičním prvním prázdninovém týdnu, ve dnech 1-6.července 2015 (středa až pondělí). Šestidenní camp bude opět napěchovaný tréninkem, soutěžemi a zábavou pro všechny příznivce trialu na kolech, motorkách i jednokolkách. Detailní program ještě není stanoven, ale určitě bude vycházet z osvědčeného modelu posledních let.

Intenzivně pracujeme na propagaci v zahraničí, abysme i letos měli silnou účast jezdců z ostatních zemí, včetně špičkových jezdců světové úrovně.

Veškeré detaily a aktuality ohledně campu budeme zveřejňovat na campovém Facebooku https://www.facebook.com/DresslerCamp a na webu campu www.dresslercamp.cz, kde najdete také foto i video galerie ze všech předchozích ročníků

Pepa & Lukas DRESSLERshop Team

Příspěvek byl publikován v rubrice ostatní. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.