Jarní soustředění mládeže Ochoz

2014_ochoz

Bohužel, kapacita je již zcela naplněna. Je nám líto, na příští rok ale plánujeme soustředění na základně v Domašově, kde je více místa.

Sportovní centrum BTR OLOMOUC pořádá v termínu 16. – 19. 4. 2015 v Ochoze u Konice soustředění biketrialové mládeže. Je určeno pro začínající i zkušenější jezdce ve věku 6-14 (i více) let bez ohledu na klubovou či státní příslušnost.

Ubytování je zajištěno v turistické základně olomouckého Domu dětí a mládeže na Ochoze. Spaní v desetilůžkových pokojích, postel, teplá sprcha, wc, jídelna – co víc člověk potřebuje. Je možné také vlastní ubytování (karavan, obytný přívěs) na louce před základnou. Kapacita ubytování 40 osob + karavany.

Stravování jezdci pětkrát denně: snídaně, 2x svačinka, oběd, večeře (doprovod jen 3x denně bez svačinek). Začíná čtvrtečním obědem a končí nedělním obědem.

Tréninky v okolí základny: přírodní terény (les, potok), doplněno umělými překážkami (palety). Na tréninky budou jezdci rozděleni k trenérům podle věku a výkonnosti do malých skupin. Mimo tréninky za účastníky odpovídá jejich doprovod – rodiče nebo jimi určený zástupce (může být i společný pro skupinu jezdců).

Cena soustředění jezdec: 1400,- Kč, doprovod: 1000,- Kč. Cena zahrnuje 3x ubytování, stravu, trenéry. Platby posílat po potvrzení přihlášky organizátorem na účet Sportovního centra (Poštovní spořitelna, 240440064 / 0300) do 5. 4. 2015 nebo hotově při nástupu na soustředění.

Maximální počet účastníků je limitován kapacitou ubytovny, přednost mají členové pořádajícího SC.  V případě vlastního ubytování (karavan, penzion atp) uděláme individuální kalkulaci ceny. Stejně tak pokud budete chtít přijet jen na část pobytu.

Program bude uzpůsoben podle aktuálního počasí. Možnosti vycházek a výletů po okolí (Bouzov, Javoříčko…). Večerní workshopy pro trenéry, pořadatele závodů a všechny ty, kdo mají zájem něco aktivně dělat pro rozvoj biketrialu. Podrobné informace pro přihlášené budou k dispozici před soustředěním.

Soustředění pořádá Sportovní centrum BTR OLOMOUC, Liboš – Krnov 32, 783 13 Štěpánov, IČ 72038365.

Minulé ročníky

Pro informaci, jak to vypadalo na soustředění v minulých letech, se můžete podívat na galerii nebo na video. Pokud chcete víc, stačí do políčka “hledat” v pravém sloupci zadat “ochoz” 🙂

Přihlášky

STOP STAV (od 10.2.2015 18:00) s dalšími přihláškami – kapacita ubytování plná i pro vlastní bydlení.

 Text přihlášky si zkopírujte do mailu, doplňte osobní údaje a pošlete do 1. 4. 2015 na emailovou adresu klubu (klub@biketrial-olomouc.cz), v kopii také na vedení Sportovního centra (valenti.ol@tiscali.cz). Vytištěný a podepsaný originál odevzdá jezdec při nástupu na soustředění spolu s prohlášením o bezinfekčnosti (stáhnout, vytisknout, vyplnit, podepsat).

JEZDEC:

Jméno a příjmení jezdce: _______________________

Datum narození: _____________________

Bydliště: _________________________

Domovský klub: _______________________

Kategorie: _______________________

Kontaktní telefon (rodiče): _________________________

Kontaktní e-mail: ___________________________________

DOPROVOD ZAJIŠŤUJE:

Jméno a příjmení: ________________________

Bydliště: _______________________________

Podpis rodičů (zákonných zástupců): ___________________

(podepsané odevzdat na vytištěném originále při nástupu)

Příspěvek byl publikován v rubrice klub. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *