Březnové číslo Revue

http://www.biketrial-olomouc.cz/eshop/revue_19.jpgBřeznové číslo Biketrialové revue přichází ve svěžím jarním zeleném tónu – komu tato barva připomene barvu vest, které nosí na závodech rozhodčí, ten úspěšně rozklíčoval důvod, proč jsme ji pro toto vydání zvolili. Hlavní téma čísla je totiž věnováno právě práci rozhodčích a má poněkud náborový charakter – nepřemýšlíte o tom, přidat se mezi ty, bez nichž závody nelze pořádat?

Nevynechejte ale ani zbývající články, kromě dokončení návodu na odlehčení poussinského bicyklu se dočtete třeba o bouřlivé reakci francouzských jezdců na změny v jejich pravidlech. Pokračování této “kauzy” si můžete dočíst v angličtině na internetu na TrialInside.

Předplatitelům nový výtisk již cestuje v obálce do poštovních schránek, ostatní si mohou přijít k nám do haly (a přitom potrénovat) nebo si počkat až na závody do Prusic a časopis si vzít tam.

A na straně 4 má být samozřejmě popisek u fotografie “Tour de Kids 2014”, nikoliv 2015 – omlouvám se. Zase o tolik napřed být nemusím, že.

Příspěvek byl publikován v rubrice Revue. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *