Čas valných hromad

V sobotu 22. listopadu proběhne v Praze valná hromada ÚAMK. Ve zprávě o činnosti přednesené prezidentem ÚAMKu Oldřichem Vaníčkem na již proběhlé regionální VH bylo kromě úspěchů automotoklubu zmíněno také stále složitější zajišťování financí na činnost a na sport. Nemotorové sporty, kam kromě biketrialu dále patří bikros a minikáry, byly i díky úspěchům české biketrialové reprezentace označeny za výkladní skříň ÚAMKu. Pochvalu jsme dostali též za práci s mládeží. Je dobře, že přes zdánlivě nelogické spojení biketrialu s automotoklubem má náš sport své místo mezi automobilovým sportem, motocyklovým sportem, mototuristikou a veterány. Vážíme si jak této “morální” podpory, tak podpory finanční, kterou náš místní AMK od mateřské organizace v minulosti i v roce letošním obdržel. Děkujeme.

Praha bude hostit i druhou významnou valnou hromadu. Šestého prosince se v hlavním městě koná VH Mezinárodní cyklotrialové federace, kterou asi lépe znáte pod jejím anglickým názvem Bike Trial International Union (BIU). Kromě voleb na uvolněná místa prezidia snad budou po VH známy i termíny mezinárodních soutěží pro rok 2015.

A do třetice – podle stanov České motocyklové federace se každé dva roky koná valná hromada sportovního odvětví a vzhledem k tomu, že VH biketrialu se konala na konci listopadu 2012, můžeme pozvánku od sportovní komise na VH očekávat každým dnem.

Příspěvek byl publikován v rubrice BIU, ÚAMK. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.