Kemp Hamry – pohoda na Vysočině

ham1My už to ani nepočítáme, ale pořadatelé tvrdí, že letošní hamerský kemp byl osmý v pořadí. Skoro se tomu až nechce věřit, jak roky letí. Každé léto na nás čeká něco nového, tentokrát třeba whirlpool nebo opět nový model grilu, ale jedna věc se naštěstí nemění: plný trialpark těch nejmladších jezdců, osvědčení trenéři a hlavně pohoda.

Kemp se vrátil do svého obvyklého termínu na konci prázdnin a na žádost jezdců byl prodloužen o jeden den – začínalo se tak už ve středu po obědě. V neděli tak už kluci a holky vykazovali nepřehlédnutelné známky únavy. Když uvážíme, že někteří během kempu kolo prakticky nedali z ruky, není se čemu divit. Po trénincích ale vždy zázračně ožívali a využívali dalších “atrakcí”, ať už to byl pumptrack, motorky nebo rybářský prut. Mnozí si oblíbili i vířivku, betonovou skruž naplněnou ledovou vodou ze studny, jiní zase našli zalíbení u děvčat v bufetu. A nejspokojenější byl Honza, kterému Míra půjčil klíče od autodílny – čtyři dny práce na nepojízdném fichtlu skončily happyendem a triumfálním příjezdem všech mechaniků.

Pokaždé je vidět ta radost z práce s dětmi. U těch nejmenších je poznat každý pokrok, během společných dnů vznikají nová kamarádství, možnost jezdit spolu a nesoupeřit na závodech si užívají jak děti, tak rodiče. I oni na kempu získají spoustu nových informací o tom, jak trénovat a jak postupovat, aby je trial společně bavil – bez toho se totiž dělat nedá.

Je dobře, že se kemp naučili využívat i reprezentační jezdci jako přípravu na mistrovství světa. Někteří poctivě trénovali celých pět dnů, někteří přijeli jen na sobotu, každopádně společné tréninky jsou velkou motivací pro ostatní.

Takový tedy byl letošní trialový kemp v Hamrech. Stejný jako vloni, předloni… Naštěstí!!! Děkujeme a těšíme se na další.

Pár fotek najdete na našem Rajčeti a jestli jich chcete víc, ostřejších a barevnějších, tak koukněte na galerii Saši Šillerové.

Příspěvek byl publikován v rubrice ostatní. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *