Trial Cup Horšovský Týn – poslední závod sezony? (report)

horsak2Report ze “školní akce” z minulé soboty nám poslal Jarda Pochtiol:

V sobotu 21.11. jsme se my (a jak se později ukázalo i několik podobných bláznů) vydalo na asi poslední závod letošní ho roku do Horšovského Týnu. Místní oddíl TJ Dynamo Cyklotrial Horšovský Týn pořádal závod Trial Cup.

horsak1

Závod se jel v budově staré školy. Pro kluky bylo zajímavé to, že byli posláni např. do družiny, aby se tam před závodem rozjížděli. Samotné sekce pak byly ve třídách a na chodbě, několik jich pořadatelé umístili v tělocvičně. Jezdci se projeli i v jídelně a jak ukazuje výdejní okénko na jedné z přiložených fotografií projeli se i kuchyní. V rohu byl ještě i sporák, možná stálo za uvážení jet např . červené sekce přes jeho plotýnky, žluté obtížnější přes rozžhavené. To už trochu odbočuji a mírně fantazíruji 🙂

Závod měl odstartovat původně v 11 hodin, start byl ale posunut až na 12, jelikož se čekalo na ty, kteří to měli do „horšáku“ nejblíže. Nikomu to ale nevadilo, kluci trénovali.

horsak3Startovní pole nebylo zase až tak veliké, tak měl závod i rychlý spád. Jelo se systémem UCI, pořadatel sice trochu upravil systém bodování, který byl trošičku jiný, než na jaký jsou jezdci zvyklí z jiných závodů, ale už po projetí jednoho úseku byli v obraze. Jelo se 6 KÚ na tři kola. Všichni přítomní brali závod jako pěkný a kvalitní trénink, dobře se bavili a atmosféra mezi klukama byla vynikající bez rozdílu na věk zúčastněných.

 Výsledky

Elita   20“ 

  1. Křiva Vojta
  2. Štěpánek Martin
  3. Šmíd Jan

Elita 26“ 

  1. Čiháček Vlastimil
  2. Tryner Marek
  3. Eibl Tomáš

Expert

  1. Kříž Tadeáš
  2. Valný Lukáš
  3. Pochtiol Marek

 

 

 

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice domácí, UCI, závody. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *