UCI WYG Freiamt: Radost, krev i slzy

2016_WYG_freiamtFinálová neděle nám přinesla nejen radost z medailí, ale i slzy tam, kde se nezadařilo. A bohužel i jeden nehezký pád, při kterém všem zatrnulo – rovnou ale prozradím, že skončil fantastickým happyendem. Chcete vědět, kdo z naší výpravy získal mládežnický titul mistra světa? čtěte dál na www.youthgames.cz. Fotogalerii najdete na našem Rajčeti.

Příspěvek byl publikován v rubrice UCI. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u UCI WYG Freiamt: Radost, krev i slzy

  1. Chtěl bych tímto poděkovat za příjemné chvíle, kdy jsem se mohl zúčastnit závodů UCI WYG v Freiamtu. Byl to pro mne zážitek sledovat partu našich jezdců, která byla opravdovou partou. Snad největší podíl na této skutečnosti měl vedoucí výpravy Radek Janka. Radek se choval jako správný šéf, s každým jezdce před závodem pohovořil, popřál hodně štěstí v závodě, perfektně informoval rodiče coby doprovod, po závodě poděkoval každému jednotlivému jezdci. Myslím si, že to ocenili i všichni rodiče jezdců. Tak by to mělo být, ale bohužel s takovým přístupem se setkáme asi jen u závodů tohoto typu. Perfektní byla i rychlost s jakou dával výsledky a reporty na net. Toto vše je obdivující už z toho důvodu, že vše dělal sám. Radku děkuji.
    K dosaženým výsledkům bych chtěl všem jezdcům poblahopřát. Ne jako funkcionář, ale jako veliký fanoušek tohoto krásného sportu. Díky „děcka“, bylo mi s Vámi dobře a rád se zúčastním některých dalších závodů.
    Pochtiol Jaroslav

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *