Výsledky, reporty a fotky z Prusic

prusiceDruhý zimní halový závod se jel v sobotu ve středočeských Prusicích. Do Pechyho kravína se z Moravy jede nejkratší cestou přes Koňojedy, pokud jste jeli přes Pyskočely, Výžerky nebo Nechybu, tak to byla chyba a příště jeďte jinudy. V každém případě ale příště jeďte, protože nejet by byla chyba ještě větší. Nechybovali jezdci z Moravy, cestu vážili dokonce kluci ze Slovenska, z Čech nastoupili až na pár výjimek prakticky jen závodníci z pořádajícího klubu.

Tratě v trialové hale (jak zní oficiální název Pechyho kravína) byly připraveny velmi zodpovědně, do závodu nastoupilo bohužel jen 38 startujících. Časomíru měl na starosti David Kalaš a využil toho k testování nového softwaru, který bychom chtěli používat na výsledky pro celý letošní ročník Youth Games a Českého poháru. Kompletní výsledovku najdete zde.

Na report ze samotného závodu vás tentokrát odkážu jinam – já totiž namísto Prusic zvolil ty “výžerky” a sobotu strávil na rodinné oslavě. I když v Davidově reportu čtu, že větrníky a guláš měli i v Prusicích… Snad zase někdy jindy.

Takže ty reporty a fotky:

Příspěvek byl publikován v rubrice domácí, UCI, závody. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *