MČR ve Sklence

Ve dnech 18.-19.6.2022 proběhl ve Sklence čtvrtý závod seriálu YG. Tak jako všechny předchozí, byl i tento nominační pro WYG, současně to byl mistrovský závod. Doprava byla tentokrát z Moravy směrem do Čech hustá, na pátek obvyklá, místy nás potrápily kolony…ale není to nic, co bychom nedali. Navečer už jsme přijížděli do známého areálu našich přátel ze Sklenky. Počasí bylo celý víkend ukázkově přímořské, jen co se na na makové pole sluší a patří 🙂 Ba ne, jsme rádi, že nepršelo a že všechno vyšlo podle plánů. Připraveno bylo 7 sekcí na dvě kola, pro někoho těžkých, pro někoho méně…argument, že se jede přece mistrák byl ale na místě! Myslím, že pořadatelé zvládli vše na jedničku a my můžeme jen poděkovat za perfektně připravený závod i se zázemím.
V neděli se jel otevřený závod, pro nás s trochu neobvyklými pravidly…ale i zde nutno konstatovat, že  jezdci se s novou zkušeností popasovali nadmíru dobře a 100% si i tento den užili. Zde výsledky  a gratulujeme MISTRŮM ČR V CYKLOTRIALU!!!

výsledky: Promesa– 5.místo Gusťa, 6. místo Viki, 8. místo Karla. Poussin– 1.místo Pepa MISTR ČR, 7. místo Ríša, 8. místo Teo. Youth Girls-3. místo Johannka, Benjamin– 3. místo Kuba, 4. místo Maty, 6. místo Paja. Minime-2.místo Věnek, Cadet-3.místo Vojta, Elite 26– 1-místo Tom MISTR ČR. Open oranžová-6-místo Teo, Open bílá-23.místo Luky,

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *