YG Veselí nad Moravou: Vítané posily

DSC_0111S cyklotrialovou sezonou jsme se rozloučili – alespoň tedy po závodní stránce, protože nás ještě čeká listopadové slavnostní vyhlášení – v sobotu ve Veselí nad Moravou. Skvěle připravenou desátou soutěž Youth Games umocnilo krásné počasí, lepší tečku za seriálem byste těžko hledali. Jezdci olomouckého klubu získali dvě medaile a pokud automaticky předpokládáte, že je obě přivezli kluci Vepřkovi, tak se … tentokrát mýlíte.

Počet našich závodníků se oproti minulým soutěžím dramaticky navýšil o 100 % a do Veselí přijeli hned čtyři kusy: kromě Tomáše s Vojtou olomoucký tým posílili ještě Věnek Valenta a také Matěj Škurek. Ten sice původně přijel “jen se podívat”, ale kolo i přilbu měl naštěstí s sebou a nechal se přemluvit (moc práce to tváří v tvář lákavým tratím nedalo) a nastoupil mimo pořadí do promesy. Věnek se do promesy věkově bez problémů vejde, po prvním kole se dostal na třetí místo a protože druhé kolo zajel s čistou nulou, tak už na něm vydržel. První medaile je “doma”! O tu druhou, prozměnu zlatou, se postaral Tomáš v minimech s pouhými 3 TB za celý závod. Na Vojtu medaile nezbyla, na čtvrté místo v benjaminech jej při shodě bodů odsoudil menší počet nulových sekcí ve srovnání s jezdem před ním.

Celkové vyhlášení výsledků seriálu Youth Games bude v Olomouci 25. listopadu (více zde), výsledky sobotní soutěže najdete zde. Na stránkách YouthGames.cz najdete i report a odkazy na fotogalerie.

Fotogalerie Veselí nad Moravou

My ale máme tentokrát fotogalerii vlastní – postarala se o to Adéla Valentová, děkujeme 🙂 Zbytek jejích fotografií najdete na externí klubové galerii Rajče.net

 

Příspěvek byl publikován v rubrice domácí, UCI. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *