Závod Nezávod – propozice

NEZAVOD2017V sobotu 25. listopadu vás zveme do Olomouce nejen na slavnostní vyhlášení cyklotrialové sezony (více na YouthGames.cz), ale také na dopolední halový závod Nezávod. Přijďte se rozloučit se sezonou pěkně v pedálech svých bicyklů! Podrobné propozice dále v textu. Po Nezávodě navazuje galaodpoledne v Domě dětí a na večer je rezervováno třicet židlí v Originál restauraci. Chcete, aby na vás jedna zbyla? Hlaste se mailem!

Propozice Nezávodu

pořadatel: Biketrial klub Olomouc
datum: sobota, 25. listopadu 2017
čas konání: 10:00 – 13:00
místo konání: tréninková hala, Fort IV., areál firmy Smětal (viz Kde trénujeme)
počet sekcí: 6
počet kol: kolik chcete a kolik stihnete
kategorie: od promesy po cadety – na jakou si troufnete
bodování: podle Pravidel cyklotrialu 2017 (UCI pravidla)
start: v kolik přijedete, v tolik můžete startovat…
startovné: 20 Kč / jedno kolo
ceny: podle počtu bodů si sami vybíráte z kyblíku cen
bufet: ano, bude

Princip Nezávodu je jednoduchý: start není určený, přijeďte, kdy vám to vyjde. Hala bude otevřená od 10 do 13 hodin. Za 20,- Kč si koupíte bodovací kartu na 1 kolo, zvolíte si libovolně kategorii bez ohledu na věk a vyrazíte do sekcí. Těch je připraveno 6. Až je projedete, tak podle počtu dosažených trestných bodů si můžete vybrat cenu – za málo bodů z “lepšího” kyblíku, za moc trestných bodů z “horšího” kyblíku.  A jestli chcete, kupte si další kartu a hurá do dalšího kola – jako na kolotoči.

Příspěvek byl publikován v rubrice domácí, klub, UCI, Vyhlášení 2017, závody. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *